QLL Kvantum Nyelvtanulás

Dr. Popper Péter ajánló szövege a könyv hátsó borítóján:

SZIMU nem egy elefánt, nem is egy indiai varázsló. A szimulátorból képzett név egy magyar mérnök gondolatairól beszél. Ezt a mérnököt a megújuló világban annyira fontos problémakör, a nyelvtanulás-nyelvtanítás kellos közepébe sodorta a sorsa. Valamennyien többször elkezdtünk már nyelveket tanulni, sikeresen száguldottunk át az elso tíz-tizenöt órán… Azután… Azután, – ha nem kerültünk ki külföldre, – általában ennyiben maradt a nagy igyekezet.

Ez a mérnök ebbe nem nyugodott bele. S ami a legfontosabb: gondolkozni kezdett. És a gondolatai valóságtartalmát gyakorlati kísérletekkel ellenorizte. És tovább gondolkozott. Mérnök volta meg-tanította arra, hogy gondolatait szabatosan, olvasmányosan fejezze ki. Humora garantálta, hogy szórakoztató is legyen. Muveltsége és az, hogy nem nyelvtanár, megakadályozta, hogy csolátása alakuljon ki, lehetové tette, hogy probléma-érzékenysége izgalmasan eredetivé váljék. Mindig igaza van abban, amit mond? Nem tudom, de mindig továbbgondolkozásra kényszerít.

És még valami. Minden új gondolat gyökerei a szerzo személyes élményvilágába nyúlnak vissza. Mérei Ferenc a nemzetközi híru pszichológus mondotta: Az életünkbol kell pszichológiát csinálni, nem a tankönyvekbol. A Szimuban ez történik.

Olvassák el! Meg fogják szeretni.


Dr. Popper Péter
egyetemi tanár

Vissza | Mit a Modern Nyelvoktatás szakfolyóirat? | Mit a "SuliNet" könyvajánlója? | Mit a "168 óra"? | Mit a Színes RTV? | Mit az "Üzleti hét"?

Könyv megrendelése itt

© 2019 Minden jog fenntartva! Relaxa Kft., Budapest