QLL Kvantum Nyelvtanulás
Cégeknek
E-mail cím:

Antispam: a megadott e-mail címet harmadik személynek nem adjuk ki. A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni.

Óradíjak

A nyelviskolák nagy része 45 perces "háromnegyed órára" adja meg óradíját, aztán másfél óra alatt tartja meg az összevont 2 tanórát. Nálunk egy óra 60 perces, amennyiben a tanfolyam a Felnőttképzési törvény szerint értelmezetten nem tartozik a "támogatott" képzések közé.
Általános nyelvtanítás esetén 8 fő/csoport hallgatói létszám fölött tanfolyamaink óradíja megállapodás szerinti. Iránymutatásként 2015-16-os oktatási évben a meghirdetett óradíjunk 1243 Ft /fő,60 perces tanóra, és a 4-7 fős csoport esetén 1367 Ft/fő, 60 perces tanóra volt. (Ezek 932 Ft/fő, 45 perc és 1025 Ft/fő, 45 perc dijaknak felelnek meg.)

Adminisztrálás, mérés, értékelés

Nyilvántartást vezetünk a tanfolyami csoportról, a résztvevők óralátogatásáról. Tanáraink a csoportok haladási naplóját folyamatosan vezetik. A nyilvántartások révén a vállalat is nyomon követheti munkatársaik nyelvi képzését. Változtatásokat, pontosításokat is kérhetnek a képzési tematikával kapcsolatban.
Igény esetén fejlettségmérő felmérést készítünk, amely írásbeli és szóbeli részből állhatnak. Tanáraink egyénre lebontva értékelő feljegyzéseket írnak. A tanfolyam végén hallgatói elégedettségmérést végzünk. Ha nincs szükség állami nyelvvizsgára, kívánságra záróvizsgát szervezünk, melyről tanúsítványt állítunk ki.

 

© 2017 Minden jog fenntartva! Relaxa Kft., Budapest