QLL Kvantum Nyelvtanulás

Néhány szokatlan tanács a Tangó programhoz:

Nem kell egyetlen leckét sem hagyományos értelemben megtanulnia és semmit nem kell hozzá és belőle azonnal tudnia, mert
bármelyik leckét megérti anélkül is, hogy a korábbi leckék vagy az adott lecke szavait, nyelvi anyagát „tudná”.

Haladjon a saját tempójában. A programmal fejlődését rendszeresen ellenőrizheti. Meg fog lepődni, hogy erőfeszítések nélkül is megjelenik Önben a nyelvtudás.

Fontosak a kész tanmenetek!
Kezdetben közülük válasszon. Ehhez ad segítséget a Menüben a "tanmenetek áttekintése" c. rész.
Indítsa el a választott tanmenetet az elejéről, és kövesse azt. Leállítást követő indításkor onnan folytathatja, ahol abbahagyta.

Gyakorlás közben fennhangon mondjon ki minden mondatot! Használjon tollat, pálcát  "karmesteri pálcaként”, amikor hallgatja és kimondja a szöveget. Ez fontos készségeket fejleszt - pl. az anyanyelvi beszélők megértéséhez is.

Hogy minden beszédrészletet jól megfigyeljen, hallgassa meg annyiszor a mondatokat, ahányszor szükségesnek tartja. A megfelelő hangszóró ikonra klikkelve le is tudja lassítani a beszédet

Tanuljon együtt a család! Így könnyebb fennhangon megszólalni, és jobb együtt derülni a történeteken és az illusztrációik humorán. A "tangó"-t és más önellenőrzéses  tanulási tevékenységet viszont ki-ki a saját tempójában végezze.

Önnek személyes tanulói adatbázis áll rendelkezésére. Ide jelölje be azokat a mondatokat, amelyekkel később is foglalkozni akar. A mondatokhoz feljegyzéseit, kérdéseit is rögzítheti.

Tanulhat tanárral is! A jó tanár az ehhez a programhoz illő módszerrel sokat segíthet, de érdemes követni az Önnek választott tanmenetet. A hagyományos, tudatosító nyelvtanozó felfogást követő tanítás viszont kifejezetten árthat a spontán nyelvhasználatnak, a folyékony és magabiztos beszéd elsajátításának.

Először a beszédet fogja jól érteni. Közben a helyes kiejtést automatikusan begyakorolja, eltanulja. A nyelvvel való foglalkozás közben szinte észre sem veszi, hogy megtanul egy idegen nyelven olvasni, írni, gondolkozni.

Sajnos, a személyes élményt semmilyen ismertetés nem pótolja! Jöjjön, próbálja ki!
© 2019 Minden jog fenntartva! Relaxa Kft., Budapest