QLL Kvantum Nyelvtanulás

VillámNémet - Rutin-csomagok
- újrakezdőktől haladókig

a VillámTananyagok gyakorló hanganyagával és könyveivel -
a beszédrutin és beszédértés visszaszerzésére, megszerzésére, fejlesztésére -

Rutin Kezdő Csomag: újrakezdőknek, középhaladóknak, a Familia és az Aktív 4 könyvével, mp3 gyakorló CD-jével
Rutin Középhaladó Csomag: középhaladóknak, haladóknak a Dialóg és a Praxis 6 könyvével, mp3 gyakorló CD-jével

 


Família-program

Anna, Péter és szüleik hétköznapi életének mulatságos kalandjai már a három éves óvodás figyelmét is lekötik, ám a felnőttek sem állják meg mosoly nélkül e nyelvleckék hallgatását. A szöveg beszédfordulatokban gazdag, színészi előadása színvonalas. „Diétás”, azaz kíméletes méretű a szókincse. A mintegy 600 szó változatos helyzetekben, sokszor kerül feldolgozásra.

[ Hallgasson bele! (mp3) ]

Aktív-program

A Família-sorozat ismert szereplőinek humoros kalandjai folytatódnak egy emeltebb nyelvtani szinten, miközben a már megismert szókincstartományt alig bővíti: csupán mintegy 800 szó bő megforgatására vállalkozik. Ajánljuk azoknak is, akik felfrissíteni, aktivizálni kívánják egykori nyelvtudásukat.

Dialóg-program

A felnőtt világ köznapi és társasági életének jellegzetes témaköreit öleli fel 1500 szavas szókészletével. Lehet sokszoros újrakezdők start-tananyaga is, középhaladóknak pedig a beszédértést és beszédkészséget fejlesztő, ismeret-felfrissítő gyakorlatozás.

Praxis-program

E középfokú tananyag derűs, fordulatos történeteit hivatásos hamburgi színészek szólaltatják meg. Nyelvtani ismertetője a szövegekből vett példákon az összetett mondatok fajtáit mutatja be, foglalja össze. Szókincse jól igazodik a középfokú nyelvvizsga tematikus követelményeihez.

[ Hallgasson bele! (mp3) ]© 2019 Minden jog fenntartva! Relaxa Kft., Budapest