QLL Kvantum Nyelvtanulás

A VillámAngol TANGÓ programról

A Tangó program a VillámNyelviskolánkban kifejlesztett digitális VillámTananyagok egyéni tanalásra készített, kibővített változata. A nyelvtanulónak lehetősége van az önellenőrzésre, így akár teljesen egyedül, nyelvtanári segítség nélkül is biztonságosan tanulhat.

Mintha idegen nyelvi környezetbe kerülne a tanuló. Csakhogy nem egy félelmetes, érthetetlen nyelvi káoszba, ahol minden idegen számára, hanem oda, ahol minden elhangzó szöveg érthető számára, amit csak hall, s minden írás az, amit csak lát. Érti, amikor fennhangon elismétli, emlékezetből felidézi vagy lefordítja, sokszor kimondja, leírja az idegen mondatokat.

Ez a számítógépes nyelvtanulás élvezetes a kezdőknek épp úgy, mint a haladóknak, vagy nyelvvizsgára készülőknek. Még az óvodás kisgyerekek is élvezik - mint a meséket, újra-újra hallgatják - a művészi rajzokkal illusztrált, bájos, humoros kezdő történeteket.

A Tangó program különlegességei:

  • szó sem esik benne nyelvtani szabályokról. A nyelvi "zsonglőrködésben” lévő példamondatok sokaságával Ön mégis a helyes nyelvhasználatot tanulja.
  • akárcsak egykor anyanyelvét, magolás, biflázás nélkül, természetesen fedezi fel és anyanyelvi beszélőktől tanulja el az idegen nyelvet.
  • közben kikérdezheti magától a tananyag bármelyik részét.
  • Biztonságosan teheti ezt, mert a program megmutatja a helyes megoldást,
  • Ön pedig megjelölheti és a géppel megjegyeztetheti azokat a mondatokat, amelyekkel még gyakorolnia kell. Ezek automatikusan bekerülnek az Ön tanulói adatbázisába,
  • és velük addig gyakorlatozhat tovább, amig már mindet jól alkalmazza.

  • A program kész tanmeneteiben a tudásmegszilárdulás kutatási eredményeit alkalmaztuk. Ettől Ön hatékonyan, üresjáratok nélkül, jó időkihasználással tanul, és egy-egy rész elvégzése után mindig tudja, mivel folytassa tanulását.
  • E kész tanmeneteket életkor, tudásszint, tanulási cél szerint összeállítuk össze, és Önnek elég csak választani közülük.
  • Ezek között szerepelnek a 4-7 éves és idősebb gyerekek számára írt tanmenetek. Ezekkel még ők is - akár teljesen önállóan, tanári segítség nélkül - biztonságosan tanulhatnak angolul.

Tangó - a családi anyanyelvű magántanár

Részletesebb ismertetés itt! Tangó felhasználói vélemények itt!© 2023 Minden jog fenntartva! Relaxa Kft., Budapest