QLL Kvantum Nyelvtanulás

Mit mondanak nyelvtanulóink?

Egy köszönő-levél:

Kedves Keller Gabi!
Ezúton szeretném megköszönni Neked a sok segítséget és a vidám órákat.
Makara úr módszere és a Te kiváló tanári képességeid egyaránt hozzájárultak ahhoz, hogy én mindössze másfél évi élvezetes tanulás - négy 60 órás VillámAngol tanfolyam és azt követő vizsgafelkészülésem - után középfokú angol írásbeli és szóbeli nyelvvizsgát szereztem a Rigó utcában.
További jó munkát kívánok!
2011. augusztus Üdvözöl: Lukács Luca


Egy másik kedves levél:
Kedves Makara úr!
Egészen bizonyos voltam abban, hogy az Ön módszerével lehetetlen nyelvet tanulni.
Tévedtem, és ezt köszönöm.

Anettka


Egy másik kedves levél:

Kedves Makara György!
Veled kelek, veled alszom, napközben többször akartak már elütni, mert a nyelvleckédet hallgatom, ami tényleg zseniális.
Zürich, 2009. okt. 13-án

Üdvözöl: Polgár László

... és egy évre rá a fájdalmas válasz:
Kedves László!
Megrendülve búcsúzom Tőled! Hiányzol, s hiányozni fogsz!
2010. október
Makara György


A megszakadt beszédgátlás:

A VillámMódszer olyan átütő hatását sikerült megtapasztalnom magamon, hogy a kisebb csodák között tartom számon. A harmadik hétvégi beszéltető tréning után a "beszélőkém" gátja egy partin átszakadt: úgy éreztem, feltétlenül kommunikálnom kell. Oktatásért felelős HR managerként ezért ajánlottam akkori cégem 65 dolgozója számára ezt a módszert.
Váradi Ibolya
HR manager


Nem hitte volna:

Jó hangulatú és újszerű órákon vettem részt, de amikor ezt követően életemben először magam alkalmaztam angol beszédemben olyan mondatszerkezeteket, amilyeneket korábban lefordítani is csak kínkeservesen tudtam, saját magam döbbentem meg a legjobban.

dr. Nobilis András (45)
főorvos, SOTE


Rémálomból vágyálom?

Egy nyolcadikos diáklány levele a napi 8 órás nyári angol-tanulásáról:


Ollár Liza vagyok, nyolcadikos és Zalaegerszegen élek édesanyámmal és testvéreimmel.
Szeretém elmondani Önöknek, hogy milyen váratlan öröm ért vakációm végén azzal, hogy ott a Relaxa iskolában angolul tanulhattam a tangó módszerrel.
Anyukám régóta magyarázott nekem sokat a villám tanulásról, amit a CD-kről ki is próbálhattam. Bevallom, nem nagyon akartam ezzel foglalkozni. Anyukám hiába győzködött, nem jutottunk sokra. Az meg egyenesen rémálom volt, amikor bejelentette, hogy két hétig, ráadásul a nyári szünetem végén Nekem azzal szeretne segíteni, hogy a budapesti iskolájukban tanuljak. Hetekig sokat civódtunk egymással ezen. Végül valami olyasmi, kedvező dolgot kaptam, hogy feltételként ezt az iskolai ajánlatot el kellett fogadnom. Mindezt azért írtam most le, mert hihetetlenül nagy és kellemes csalódás ért.
Elöször is a körülmények kellemesek voltak. Nagyon tetszett a kényelmes fotel. Bárcsak az iskolában is így tanulhatnánk. A tanári eligazítások pedig hamar felébresztették az érdeklődésemet. Jó élmény volt megérteni a hallottakat.  Anyukám az első napon délelőtt még ott volt velem. Megleptem őt azzal, hogy szívesen maradok. A külső körülmények is nagy élményt jelentettek. A szemközti parkon keresztülmenve közel van a Duna. Különös látvány volt ez nekem. mert soha nem volt még ilyenben részem. Ebédidőben pedig a közelben sok-sok étkezde közül lehetett választani. Kész nyaralás volt. Hát nem olyan, ami miatt bánkódnom kellett. A napi tanulást meg egyre jobban élveztem. Egyik tanárt ezért, a másikat meg azért lehetett kedvelni. Telefonon naponta szívesen beszámoltam az élményeimről. A vége felé igazán megleptem anyukámat, amikor azt kértem, hogy anya, nem lehetne még legalább két héttel meghosszabbítani ezt a fajta tanulást.
Otthon mindjárt az első angol órán dolgozatot kellett írni. A tanár is új volt és a csoporttársak is. Nem is tudom, mi lett volna velem az előzmények nélkül. Jó érzés volt kicsit kondícióban lenni. Úgy érzem, olyan örömöt okozott a villám angol iskolában való tanulás, hogy már máshogy állok hozzá más tárgyak tanulásához is. Csalódás nekem, hogy az oktatási rendszer és a tanárok még nem fedezték fel, hogyan lehetne minden tárgyat örömteljesebben tanítani. Én jövő nyáron is szívesen visszamennék a relaxa iskolába, és amit még nagyon szeretnék, az az, hogy a Tangó programot továbbra is használhassam. Úgy érzem, nagyon sokat segítene nekem. Mondogatom is anyukámnak, de tudom, hogy már az eddigi költségek is nagy áldozatot volt a számára. Minden esetre ezúton szeretném megköszönni a relaxa iskolának és a tanárainak ezt a számomra életre szóló élményt.

Ollár Liza


További tanulói vélemények Tangó használói véleményeinél!
© 2023 Minden jog fenntartva! Relaxa Kft., Budapest