RelaxMaster® stresszmenedzser

68800 Ft

RelaxMaster stresszmenedzser
légzés-vezérelt relaxációs készülék és hozzá ellazító CD

Leírás

Légzésvezérelt relaxációs készülék

A készülék “relaxációs szemüvegből”, nyakba-függeszthető, hordozható elektronikus egységből és fejhallgatóból áll. Tartozéka még egy hangátjátszó kábel, két ceruzaelem és egy ellazító hanganyag.

A relaxációs szemüvegben lámpák kigyúlása-kihunyása, a fejhallgatóban pedig – amikor nincs hangátjátszás – egy búgó hang megszólalása-elhalkulása automatikusan követi légzésünk ritmusát, s ez szolgálja a relaxálást. A légzésérzékelő a relaxációs szemüveg tölcsérében van.

Hangátjátszáskor csak a fényingerekkel tartja fenn a relaxációt az elektronikus készülék, miközben a fejhallgatóra irányítja a hangátjátszó kábelen érkező, hangfrekvenciás jeleket.

Kilépés az ördögi körből:

RelaxMaster® – stresszmenedzser légzésvezérelt, relaxációs készülék
Még akinek kötélből vannak az idegei, az is bosszús, az is ideges néha…

Modern, civilizált életünkben elkerülhetetlenek az emberi együttéléssel járó feszültségek, a szorongató, idegesítő élethelyzetek. Nem érdemes megvárni, hogy ezek stressz-károsodáshoz, a testi vagy lelki egészség megromlásához vezessenek…
Menedzselni kell őket, úrrá kell lennünk rajtuk! Mégis, gyakran ördögi körbe kerülünk…

A jobb közérzet visszaszerzését gyakran gyógyszerrel, túlevéssel, dohányzással, alkoholfogyasztással akarjuk elérni. Segít kilépni az ördögi körből, ha mozgósítjuk a szervezet ősi tudását, – az ellazulást – testi-lelki egyensúlyunk és munkavégző képességünk visszaszerzésére.

Kik és mire használhatják a RelaxMaster®-t?
A RelaxMaster® hathatós eszköz egészséges embereknek, akik felelősen irányítani akarják saját életüket
– a napi feszültségek káros következményeinek csökkentésére, a regenerálódásra;
– a koncentráció javítására;
– az alkotó- és teljesítőképesség, a tanulási teljesítmény fokozására;
– időszakos alváshiányok esetén az alváshiány pótlására.

Nikotin és egyéb függőség esetén a függőségtől – káros szenvedélytől – való megszabadulás egyik(!) segítője lehet. A beteg és orvosa kezében hathatós eszköz számos betegség esetén – akár gyógyszeres kezelés mellett – enyhülés, javulás elérésében.

Miként hat a RelaxMaster®?
Hatásának “titka”: a befelé – a légzésre – irányuló, tartós figyelem.
Minden erőfeszítés nélkül, a szervezet természetes válaszaként áll elő az a belső változás, melyet relaxált állapotnak és megváltozott tudatállapotnak neveznek a szakemberek.
A relaxálás elsajátítását gyorsítja, segíti még az “ellazító hanganyag” hallgatása is.

Legtöbben már az első próbára kellemesnek találják a készüléket, függetlenül attól, hogy korábban próbáltak-e és tudtak-e relaxálni. Néhány napos “rendszeres” használat során megszokjuk a készüléket, és szervezetünk fokozatosan rátalál saját, belső útjaira az ellazult állapot eléréséhez.

Segítheti a nyelvtanulást?!

Igen. A hajszolt, ingerült vagy a nyugtalan, szorongó állapot tanulásra nem alkalmas. Ezek ellentéte, a békés, nyugodt, lazán elengedett állapot viszont sokat segít. Ezt az ellazulás szándékolt mélyítésével, a relaxálással is fokozhatjuk.

A relaxálás rokonságban áll a nem kevésbé titokzatos alvással, annak is az álomfázisával. Ez pedig fontos kapcsolatban áll tudásunk szilárd rögzülésével, „konszolidálásával“. Így éber állapotban is kialakul az a megváltozott tudatállapot, amelyet a tudomány-népszerűsítés „alfa-állapotként” emleget. Ez legtöbbünknél javítja a tanulás hatásfokát, csökkenti az ismétlés monotóniáját.

A RelaxMaster® segít a belső nyugalmi állapot elérésében. Így figyelmünk tartósabbá, koncentráltabbá válik. A már megismert nyelvi szövegek relaxált állapotban való újrahallgatása így segíti ezek jobb megőrzését, letisztítását, elrendezését.
Ezért aki teheti, próbálja ki a RelaxMaster®-t, és ha vonzónak találja, alkalmazza a nyelvtudás megszerzése, a megszerzett tudás későbbi karbantartása során. A Villám®-tananyagoknak a többszöri meghallgatásra készített gyakorló, azaz Rutin hanganyagait hallgathatják tehát relaxálva is!